Tuesday, November 26, 2013

perasan muda!

salam ...

sejak mak encik naik kerja ni
banyak juga perubahan di fakulti
antaranya akak-akak / makcik-makcik cleaner
sudah beberap kali ada seorang cleaner datang bertanyakan mak encik nak bersihkan bilik (room office) tak?
dek kerna selalu mmg not right timing
masa tu mak encik nak g kelas la nak g meeting la nak g memana la
maka asek TIDAK / TAK PE LA KAK  je la jawabnya
sampailah semalam berkemas juga
mak encik sempat la tanya siapa nama nya
dan umur berapa
wahhh surprise la plak ... muda 10 tahun drpd mak encik ...
hakuuu yang perasan muda la gini asek panggil akak-akak saja kat orang tu ... kuikui ... sorry ye ...

10 comments:

Acik Erna said...

tak pe mak encik..panggil kakak tu pun tanda hormat ngan dia..tak gitu..hi hi

So Shy Lady (SSL) said...

hehe... mungkin pnmpilan dia nmpak matang. mak encik plak mmng nmpak muda n comel pun

PakcikLie PCL said...

...tapi kan, biasanya depa tu jenis org yg bagus2 .. ...selalu je bahasakan diri 'akak'... ; kita ni perasan pon xpa..ok, memang muda lg..

Wak Gelas said...

salam pagi khamis mak encik .,ehHHEe

mak encik | SZ said...

@Acik erna
yaa betul! tanda hormat ...

mak encik | SZ said...

@ kak hanis SSL

auuwwww...macam muda je.. macam comel je... muehehee

mak encik | SZ said...

@ PackcikLie PCL

ahaahaaa... bagi can la kita muda selalu kannn

mak encik | SZ said...

@ Wak Gelas

Selamat sore jemaat!

sal said...

awet muda.....amin...

lama tak bertandang ke sini..moga suksess semuanya...

mak encik | SZ said...

k sal:

lamaa juga saya tak bertandang rumah akak! terima kasih kak!