Tuesday, March 4, 2014

Untuk kesekian kalinya ...

Semoga panjang hayatnya ...
Dah berapa kali tah mak encik membeli tab charger ni

4 comments:

Mat Som said...

Emaknya kena jaga betul-betul tu. Kalau tak habislah.

Rose Azadir said...

Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

MIDONZ said...

apa yg dah berlaku pada charger sebelum ni? saya pun pakai charger samsung,Alhamdulilah masih ok sampai skrg.. kalau hilang tu tak dapek la nak nolong..

dekdaa said...

Awat, yg lama tak blh charge ke?