Monday, February 1, 2016

Kedai 2 ringgit (lebih) ...

Aktiviti jimat di hujung minggu ...
RM2.12 sekotak di kedai 2 ringgit ...

6 comments:

cik hani said...

kami pun suka g kedai RM2 ringgit. Ada je benda nak beli.
Kalau nk bagi mainan kat anak sedara carik sini je la

Azian Elias said...

dulu masa my abduls kecik2 lagi mmg suka dgn toy yg cam ni.. jimat kan.

Ati Masrif said...

as salam. dah menulis balik ke makencik
dekat area rmh kak ati kedai 2 ni dah tutup..takleh nak shopping lagi..huhu

Sz said...

kannn..rambang mata banyak benda boleh beli .. hihi

Sz said...

kak yan, hihihi...jimat2 ... mmg tak jadi mak rimau klu menan2 derang dilupuskan ...

Sz said...

Wassalam kak ati,
hehehe...angin kus kus gamaknya ni kak ...
mai2 sopping kedai rm2 kat rumah saya ...